Styrelse 

 

Ordförande: Anna-Lena Berg sangrails900@gmail.com
Kassör:    Carina R pk.kassor@gmail.com
Sekreterare: Marie Ryding mumlan1967@gmail.com
        
Ledamot: Monica Bäck  lingonet1964@yahoo.se
Suppleant: Eva Nordström agathons@comhem.se
Suppleant: vakant  

 

Ordförande 2 år

  070-366 93 63                             E-MAIL

Jag fick min första katt när jag var 6 år och har sedan dess aldrig varit utan katter. Den första raskatten var en Russian Blue, men efter den har det varit perser för hela slanten. Födde upp och ställde ut silver- och vitfläcks-perser på 80-talet, gjorde sedan ett långt uppehåll och började om 2010. Stamnamn: San-Grail's. Är leg veterinär, specialist i patologi. Gift och har vuxna tvillingdöttrar som är hästtokiga (till familjen hör förutom katter även 2 hästar).  Har suttit i PKs styrelse sedan 2012; på posten som ordförande sedan 2015. Är även avels- och hälsoledamot i SVERAKs styrelse.                                            

Anna-Lena Berg
Staffansvägen 13
741 42 Knivsta
Ordförande    
Medlemsansvarig, adressändringar
GDPR-ansvarig       
Kassör  E-MAIL
 
 
Har varit med i Perserkattens styrelse många år. Gillar alla slags djur, har gått djurvårdarlinjen på EnskedeGårds Gymnasium en gång i tiden och fick då jobba med allt från igelkottar,pingviner, och hästar till elefanter.
Hemma har funnits alla djurslag från vandrande pinnnar,fiskar,fåglar till katt och hund. Har haft kattuppfödning av perser och exo
Har nu en dalmatiner
 
            Carina Rosberg
Mail:pk.kassor@gmail.com        
Kassör.
Sköter ekonomin, betalningar och bokföring
Sekreterare 2 år   0705-745071                             E-MAIL 
Jag bor i Nacka med en birmatjej , en exotictjej, en persertjej och en perserkille. Jag har alltid haft olika typer av djur, bland annat fött upp fåglar samt marsvin och är även verksam inom kennelklubben. Jag kom  in i raskattvärlden 1992 då jag köpte jag min efterlängtade Snopy´s Desoto, en långhårig colourpoint persertjej och fastnade fullständigt för dessa ljuvliga katter, och nu har jag även fastnat för den härliga birman. Jag har även haft en jättemysig huskattkille som kom till mig från ett katthem. I framtiden kan jag tänka mig att ha fler katter av olika raser samt huskatt för alla är ju så speciella och mysiga!  
När jag inte umgås med mina pälsklingar arbetar jag på bank och sjunger i kör.                             
Marie Ryding     Sekreterare : för protokoll på styrelsemöten   
Suppleant

0737-765 822                                E-MAIL

 

 Bor i Tyresö med mina Abessinier, Exotic och Perser. Föder upp abessinier under stamnamnet Agathons. Har varit medlem i Perserkatten sen 1979, sitter nu i styrelsen för andra gången. Tidigare medlem i styrelsen mellan 1991-2005.         

Eva Nordström

 
Ledamot 2 år  Blev medlem i PK för ett par år sen. Har gjort ett långt uppehåll med utställningar och uppfödning. Men har nu börjat ställa ut mina  vitfläcks-perser igen. Det är ju en sån jättekul hobby. Köpte min första Perser 1984, fick mitt stamnamn 1986 o har fött upp 20-talet kattungar under mitt stamnamn S'Papooses på 80- och 90 talet.Förutom mina 5  perserkatter pysslar jag med min koloniträdgård och stuga. Är naturligtvis även blom o växt tokig!Är lycklig singel med 2 stora barn där dottern bor hemma. .Jobbar som sjuksköterska på Huddinge Sjukhus på en mottagning.Tycker att det är jättekul att komma tillbaka till "kattvärlden" med utställningar o alla nya o "gamla" katt-kompisar! Det har hänt så mycket på dessa år, inte minst på trimningsfronten!  Vi kanske ses på något möte eller på någon utställning framöver.                            

Monica Bäck  

 

Suppleant 1 år  


 

                                     Vakant  

   

 

Ledamot / vice ordf 1 år  


Jag lever och andas katt, då framförallt raserna perser och exotic.
Jag är mycket aktiv både vad gäller avel,show samt hälsorelaterade frågor så är det något ni undrar över hjälper jag gärna till efter bästa förmåga!
Förutom min post i PK så är jag grundare och ordförande i rasringen för Perser & Exotic (SPEXUS), då SPEXUS och PK samarbetar en del så blev valet av klubb en självklarhet!
Mitt stamnamn är Hypknox`s och jag specialiserar mig på perser och främst exotic i färgerna choklad och lila vitfläckar.
Jag bor med mina katter och sambo i Stockholm . 
Utöver katter så arbetar jag med grafisk design samt sjunger i kör

 
Malin Demervall  

 

Övriga funktionärer i klubben
Utställningssekreterare E-MAIL                  helene.ulveborg@gmail.com

Att få äga en perserkatt var en önskedröm i flera år och jag lovade mig själv att denna dröm skulle bli verklighet så snart jag blivit klar med min sjuksköterskeexamen, vilket jag blev i juni 1991. Två månader efter min examen var jag stolt ägare till en underbar brunmaskad colourpointhona och på den vägen är det. Älskar perserkatter och skulle inte kunna tänka mig att vara utan. Under åren har jag köpt fler perserkatter och just nu bor det 5 stycken härliga individer här hemma, 3 vitfläckar och 2 colourpoint. 

Jag tycker det är roligt att hålla på med pälsvård och övrigt trim samt har varit ganska aktiv på kattutställningar de senaste åren. Jag har också stort intresse för föreningsarbete och har suttit på flera olika styrelseposter i olika föreningar genom årens lopp. Nu ser jag fram mot att kunna bistå Perserkatten med lite ideellt arbete på några funktionärsposter, som utställningssekreterare, revisor samt valberedning. Utanför kattvärlden lever jag ett aktivt liv med ett flertal andra intressen, arbetar bara ett stenkast från hemmet och  bor centralt i en trerumslägenhet i Skövde.

Telefon: 070-300 66 70
Helene är även revisor i klubben
Helene Ulveborg
Henrikstorpsg. 38
541 35 Skövde
Till Helene skickar du utställningsanmälan, fullmakt samt bedömningssedlar för införande av titel          

Revisor  
                                                                  Se info ovanför                                 
Helene Ulveborg  
Valberedning, sammankallande
Kent Larsson                                                   
Valberedning:
Kent Larsson                     
Helene Ulveborg

Mail:agathons@comhem.se
Mail: helene.ulveborg@gmail.com


Avelssekreterare Carina Rosberg
Jag har hand om allt som rör Avel & Uppfödning.
Till mig skickar du registreringsanmälan för dina kattungar när du vill ha stamtavlor.
Skicka ALLTID 2 originalblanketter med namnunderskrifter i ORIGINAL av BÅDE hankattsägaren och honkattsägaren (=uppfödare).
Använd alltid senaste versionen av blanketterna som finns på SVERAKs hemsida.  Kom ihåg att bifoga intyg på testikelstatus, NUA,ID nr om föräldrarna inte tidigare  har registrerade kattungar i SVERAK !
Glöm inte bifoga kvitto på inbetalda avgifter till SVERAK. 
Läs mer på SVERAKS hemsida HÄR
Carina Rosberg Björkbacksvägen 9
135 40 Tyresö
Registreringsanmälan, stamnamnsansökan, ansökan om diplomeringstest, intyg " under registrering" .  KattungeförmedlingRevisorsuppleant           
Monica Nilsson  


Start


 

 

Bildgalleri: Styrelsen

2019